570/2006

Annettu Helsingissä 21 päivänä kesäkuuta 2006

Maa- ja metsätalousministeriön asetus eräiden tuotantoeläinten sekä niiden alkioiden ja sukusolujen eläintautivaatimuksista Euroopan yhteisön sisämarkkinoilla annetun maa- ja metsätalousministeriön eläinlääkintä- ja elintarvikeosaston päätöksen 4 ja 10 §:n muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan eräiden tuotantoeläinten sekä niiden alkioiden ja sukusolujen eläintautivaatimuksista Euroopan yhteisön sisämarkkinoilla 31 päivänä joulukuuta 1994 annetun maa- ja metsätalousministeriön eläinlääkintä- ja elintarvikeosaston päätöksen (1578/1994) 4 §:n 2 momentti ja 10 §:n 3 momentti, sellaisena kuin niistä on 4 §:n 2 momentti asetuksessa 375/2004 seuraavasti:

4 §
Siat

Elintarviketurvallisuusvirasto antaa sikojen tuojaksi rekisteröityvälle erilliset ohjeet luomistaudin (Brucella suis) vastustamisesta tuonnin yhteydessä.


10 §
Siipikarja ja siitosmunat

Elintarviketurvallisuusvirasto voi lisäksi päätöksellään asettaa tuontieräkohtaisia tuontiehtoja siipikarjan ja siitosmunien tuonnille, jos ehdot ovat tarpeen salmonellan vastustamiseksi. Siipikarjan ja siitosmunien tuonnista on hyvissä ajoin ennen tuontia ilmoitettava Elintarviketurvallisuusvirastolle.


Tämä asetus tulee voimaan 12 päivänä heinäkuuta 2006.

Helsingissä 21 päivänä kesäkuuta 2006

Maa- ja metsätalousministeri
Juha Korkeaoja

Hallitusneuvos
Maija Salo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.