529/2006

Annettu Helsingissä 20 päivänä kesäkuuta 2006

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus joukkoliikenteen valtionavustuksista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 5 §:n muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan joukkoliikenteen valtionavustuksista 30 päivänä tammikuuta 2002 annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen (64/2002) 5 §:n 2 momentti seuraavasti:

5 §
Matkalippujen hinnanalennuksiin myönnettävä valtionavustus

Valtionavustusta voidaan myöntää enintään 48 prosenttia hyväksyttävistä kustannuksista. Hyväksyttävinä kustannuksina pidetään todellisten nousumäärien ja keskimatkapituuden perusteella laskettua keskimääräistä kuukausilipun hintaa, jossa nousun yksikköhinta määräytyy liikenne- ja viestintäministeriön koulumatkaliikenteeseen 12 vuotta täyttäneille oppilaille vahvistaman enimmäishinnan mukaan vähennettynä matkustajan maksaman lipun hinnalla. Hyväksyttävinä ei pidetä sellaisia kustannuksia, joihin kunta saa avustusta kuntien valtionosuuslain (1147/1996) tai opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (635/1998) nojalla.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä heinäkuuta 2006.

Helsingissä 20 päivänä kesäkuuta 2006

Liikenne- ja viestintäministeri
Susanna Huovinen

Hallitusneuvos
Mikael Nyberg

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.