1270/2005

Annettu Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 2005

Työministeriön asetus työvoimapoliittisen lausunnon antamisesta ja lausuntoon merkittävistä asioista annetun työministeriön asetuksen muuttamisesta

Työministeriön päätöksen mukaisesti,

muutetaan työvoimapoliittisen lausunnon antamisesta ja lausuntoon merkittävistä asioista 31 päivänä joulukuuta 2002 annetun työministeriön asetuksen (1367/2002) 5 § seuraavasti:

5 §
Tieto palkkatuetusta työstä

Palkkatuetun työn päättymisen jälkeen annettavaan työvoimapoliittiseen lausuntoon on merkittävä tieto palkkatuetusta työstä. Lausunnosta on käytävä ilmi, miten pitkältä ajalta palkkatukea on maksettu ja kuinka pitkältä ajalta sitä on maksettu korkeimpana korotettuna palkkatukena.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2006.

Asetuksen voimaantulon jälkeen päättyvän yhdistelmätukityön osalta sovelletaan asetuksen voimaan tullessa voimassa ollutta 5 §:ää.

Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 2005

Ministeri
Tuula Haatainen

Ylitarkastaja
Timo Meling

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.