513/2005

Annettu Helsingissä 16 päivänä kesäkuuta 2005

Opetusministeriön asetus ammatillisista perustutkinnoista annetun opetusministeriön asetuksen liitteen muuttamisesta

Opetusministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan ammatillisista perustutkinnoista 1 päivänä maaliskuuta 2001 annetun opetusministeriön asetuksen (216/2001) liite sellaisena kun se on osaksi asetuksessa 1221/2003 seuraavasti:Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2005.

Opetushallituksen ammatillisesta koulutuksesta annetun lain (630/1998) 13 §:n nojalla päättämien opetussuunnitelmien perusteiden mukaisiin logistiikan perustutkinnon lentoasemapalvelujen koulutusohjelman, kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kuvallisen ilmaisun koulutusohjelman, musiikkialan perustutkinnon muusikon koulutusohjelman sekä verhoilu- ja sisustusalan perustutkinnon sisustusalan koulutusohjelman opintokokonaisuuksiin ennen tämän asetuksen voimaan tuloa otetut opiskelijat voivat tutkinnon suoritettuaan käyttää tämän asetuksen mukaista tutkintonimikettä.

Helsingissä 16 päivänä kesäkuuta 2005

Opetusministeri
Tuula Haatainen

Opetusneuvos
Mika Tammilehto

Liite

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.