126/2005

Annettu Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 2005

Valtioneuvoston kanslian asetus valtioneuvoston kanslian työjärjestyksen väliaikaisesta muuttamisesta

Valtioneuvoston kanslian päätöksen mukaisesti

lisätään 28 päivänä lokakuuta 2003 annettuun valtioneuvoston kanslian työjärjestykseen (893/2003) väliaikaisesti uudet 14 a ja 34 a § seuraavasti:

14 a §

EU-puheenjohtajuussihteeristön tehtävänä on

1) vastata Euroopan Unionin vuoden 2006 Suomen puheenjohtajuuskauden aikana Suomessa järjestettävien kokousten ja muiden tapahtumien valmistelusta ja toteuttamisesta,

2) osallistua Brysselissä järjestettävien Suomen vastuulle kuuluvien kokousten ja muiden tapahtumien järjestelyihin, sekä

3) vastata edellä 1 ja 2 kohdassa mainittujen Suomen EU-puheenjohtajuusjärjestelyjen aiheuttamista jälkitoimenpiteistä ja raportoinnista.

EU-puheenjohtajuussihteeristö toimii yhteistyössä valtioneuvoston EU-sihteeristön, EU-puheenjohtajuusjohtoryhmän ja muiden ministeriöiden kanssa.

EU-puheenjohtajuussihteeristön toimintaa johtaa EU-puheenjohtajuussihteeristön päällikkö.

34 a §

EU-puheenjohtajuussihteeristön päällikkö ratkaisee asiat, jotka koskevat yksikölle osoitetuista määrärahoista maksettavia enintään 200 000 euron menoja. EU-puheenjohtajuussihteeristön päällikön ratkaisuvallasta on muutoin voimassa mitä toimintayksikön johtajan ratkaisuvallasta on säädetty.


Tämä asetus tulee voimaan 4 päivänä maaliskuuta 2005 ja on voimassa 30 päivään kesäkuuta 2007 saakka.

Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 2005

Pääministeri
Matti Vanhanen

Vanhempi hallitussihteeri
Kari Peltonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.