1099/2004

Annettu Helsingissä 7 päivänä joulukuuta 2004

Sisäasiainministeriön asetus muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken

Sisäasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 11 päivänä maaliskuuta 1994 annetun kotikuntalain (201/1994) 7 b §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 624/2004:

1 §

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen virka-aikana tehdyt suomenkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Rovaniemen maistraatin Kemijärven palveluyksikkö. Ilmoitusten vastaanottamiseen osallistuvat lisäksi Lapin maistraatti, Rovaniemen maistraatti ja Tampereen maistraatin Mäntän palveluyksikkö sekä vuoden 2005 loppuun saakka myös Helsingin maistraatti.

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen virka-aikana tehdyt ruotsinkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Vaasan maistraatin Pietarsaaren palveluyksikkö.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2005.

Helsingissä 7 päivänä joulukuuta 2004

Alue- ja kuntaministeri
Hannes Manninen

Lainsäädäntöneuvos
Terhi Lehtonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.