277/2004

Annettu Helsingissä 14 päivänä huhtikuuta 2004

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötietojärjestelmän suoritteista ja tietopalvelusta perittävistä maksuista

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kiinteistötietojärjestelmästä ja siitä tuotettavasta tietopalvelusta 31 päivänä toukokuuta 2002 annetun lain (453/2002) 7 §:n nojalla:

1 §
Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään kiinteistötietojärjestelmän suoritteista ja tietopalvelusta valtiolle ja kunnalle perittävistä maksuista.

Tätä asetusta ei sovelleta niihin suoritteisiin, joista perittävistä maksuista säädetään kiinteistörekisterilain (392/1985) tai tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (701/1993) nojalla.

2 §
Maksujen suuruus

Kiinteistötietojärjestelmän suoritteista ja tietopalvelusta peritään valtiolle ja kunnalle tämän asetuksen liitteen mukaiset maksut.

3 §
Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2004 ja on voimassa toukokuun loppuun 2005.

Helsingissä 14 päivänä huhtikuuta 2004

Ministeri
Seppo Kääriäinen

Vanhempi hallitussihteeri
Elma Solonen

Liite

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.