803/2003

Annettu Helsingissä 8 päivänä syyskuuta 2003

Verohallituksen päätös metsätalouden tulojen verotuksessa noudatettavista kantohinta-alueista annetun Verohallituksen päätöksen 1 §:n muuttamisesta

Verohallitus on 15 päivänä joulukuuta 1967 annetun maatilatalouden tuloverolain (543/67) 11 §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 24 päivänä elokuuta 1990 annetussa laissa (718/90), muuttanut metsätalouden tulojen verotuksessa noudatettavista kantohinta-alueista annetun Verohallituksen päätöksen (887/1999) 1 §:n seuraavasti:

1 §

Etelä-Suomen lääni:

1) Espoo, Hamina, Hanko, Helsinki, Inkoo, Kirkkonummi, Kotka, Loviisa, Pernaja, Porvoo, Pyhtää, Ruotsinpyhtää, Sipoo, Siuntio, Tammisaari ja Virolahti

I kantohinta-alueeseen kuuluvat mantereella sijaitsevat metsämaat ja ne meren saarissa sijaitsevat metsämaat, joihin mantereelta on tie-, lautta- tai lossiyhteys.

II kantohinta-alueeseen kuuluvat muut metsämaat.

2) Muissa kunnissa metsämaat pidetään yhtenä kantohinta-alueena.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 2003. Päätöstä sovelletaan ensimmäisen kerran vuodelta 2003 toimitettavassa tulo- ja varallisuusverotuksessa.

Helsingissä 8 päivänä syyskuuta 2003

Pääjohtaja
Jukka Tammi

Ylitarkastaja
Kari Pilhjerta

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.