553/2003

Annettu Helsingissä 18 päivänä kesäkuuta 2003

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus erikoiskuljetuksista ja erikoiskuljetusajoneuvoista annetun liikenneministeriön päätöksen 3 §:n muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

lisätään erikoiskuljetuksista ja erikoiskuljetusajoneuvoista 17 päivänä joulukuuta 1992 annetun liikenneministeriön päätöksen (1715/1992) 3 §:ään, sellaisina kuin se on liikenne- ja viestintäministeriön asetuksessa 1253/2002 uusi 2 momentti, seuraavasti:

3 §
Jakamaton esine

2. Jos 1 momentin c kohdassa tarkoitetun korkean kontin kuljetus vaatii yli 4,3 metrin korkeuden ylittämisen tai vastaavasti pitkän kontin kuljetus puoliperävaunuyhdistelmässä 17,0 metrin pituus- tahi 48 tonnin massa-arvon ylittämisen, 1 momentin c kohdassa tarkoitettu kontti katsotaan jakamattomaksi esineeksi vain jakamattoman esineen pakkauksena taikka konttia tyhjänä kuljetettaessa.


Tämä asetus tulee voimaan 23 päivänä kesäkuuta 2003.

Helsingissä 18 päivänä kesäkuuta 2003

Liikenne- ja viestintäministeri
Leena Luhtanen

Yli-insinööri
Kari Saari

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.