223/2003

Annettu Helsingissä 13 päivänä maaliskuuta 2003

Tasavallan presidentin asetus poliisin ansiorististä ja ansiomitalista annetun tasavallan presidentin asetuksen 2 §:n muuttamisesta

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti

muutetaan poliisin ansiorististä ja ansiomitalista 15 päivänä joulukuuta 2000 annetun tasavallan presidentin asetuksen (1129/2000) 2 §:n 1 ja 3 momentti seuraavasti:

2 §

Poliisin ansioristin ja kullatun ansiomitalin myöntää poliisiylijohtajan esityksestä sisäasiainministeri. Esityksiä poliisin ansioristin tai kullatun ansiomitalin myöntämisestä voivat tehdä poliisin ylijohto, poliisin lääninjohdot, valtakunnalliset yksiköt, Helsingin kihlakunnan poliisilaitos, poliisioppilaitokset, Poliisin tekniikkakeskus ja Poliisin tietohallintokeskus.


Hopeisen ansiomitalin myöntää myös lääninpoliisijohtaja alaistensa poliisiyksiköiden henkilöstölle sekä valtakunnallisen yksikön päällikkö ja Helsingin kihlakunnan poliisilaitoksen poliisipäällikkö yksikkönsä henkilöstölle.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 2003.

Helsingissä 13 päivänä maaliskuuta 2003

Tasavallan Presidentti
TARJA HALONEN

Sisäasiainministeri
Ville Itälä

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.