1171/2001

Annettu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2001

Valtioneuvoston päätös

Oikeusministeriön esittelystä valtioneuvosto on tänään päättänyt yhdistää Kemin ja Tornion käräjäoikeudet niiden tuomiopiireihin kuuluvine kuntineen Kemi-Tornion käräjäoikeudeksi 1 päivästä kesäkuuta 2002 lukien.

Toimenpiteisiin päätöksen täytäntöön panemiseksi saadaan ryhtyä jo ennen sen voimaantuloa.

Valitusosoitus
Tähän päätökseen saa hakea muutosta valittamalla korkeimmalle hallinto-oikeudelle osoitettavalla ja toimitettavalla valituskirjelmällä.
Valituskirjelmän on oltava korkeimman hallinto-oikeuden kirjaamossa, Unioninkatu 16, 00130 Helsinki, 30 päivän kuluessa siitä, kun päätös on julkaistu säädöskokoelmassa.
Valituskirjelmässä on ilmoitettava valittajan nimi, kotikunta ja yhteystiedot sekä valituksen kohteena oleva päätös, päätökseen haettava muutos ja haettavan muutoksen perusteet.

Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2001

Oikeusministeri
Johannes Koskinen

Hallitusneuvos
Heikki Liljeroos

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.