783/2000

Annettu Helsingissä 6 päivänä syyskuuta 2000

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus ajoneuvojen katsastushenkilöstön lisäkoulutuksesta annetun liikenneministeriön päätöksen 4 §:n muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan ajoneuvojen katsastushenkilöstön lisäkoulutuksesta 19 päivänä helmikuuta 1999 annetun liikenneministeriön päätöksen (201/1999) 4 § seuraavasti:

4 §
Pääsyvaatimukset vuosikatsastuskoulutukseen

1. Pääsyvaatimuksena vuosikatsastuskoulutuksen yleisjaksolle on aloitettu peruskoulutus.

2. Kevyen kaluston koulutusjaksolle pääsyn edellytyksenä on peruskoulutus, yleisjakson hyväksytty suorittaminen sekä ajoneuvoalan korjaamokokemusta tai vastaavaa kokemusta vähintään kuusi kuukautta.

3. Raskaan kaluston koulutusjaksolle pääsyn edellytyksenä on kevyen kaluston koulutusjakson hyväksytty suorittaminen ja vähintään kuusi kuukautta käytännön kokemusta kevyen kaluston katsastuksista.


Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä syyskuuta 2000.

Helsingissä 6 päivänä syyskuuta 2000

Liikenne- ja viestintäministeri
Olli-Pekka Heinonen

Yli-insinööri
Kari Saari

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.