585/2000

Annettu Helsingissä 15 päivänä kesäkuuta 2000

Valtioneuvoston päätös maakunnista annetun valtioneuvoston päätöksen muuttamisesta

Valtioneuvosto on sisäasiainministeriön esittelystä

muuttanut maakunnista 26 päivänä helmikuuta 1998 annetun valtioneuvoston päätöksen (147/1998) 1 §:n 10 ja 11 kohdat seuraavasti:

1 §
Maakuntien nimet ja alueet

10. Etelä-Savo

Anttola, Enonkoski, Haukivuori, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Jäppilä, Kangasniemi, Kerimäki, Mikkeli, Mikkelin mlk, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäen mlk, Pieksämäki, Punkaharju, Puumala, Rantasalmi, Ristiina, Savonlinna, Savonranta, Sulkava, Virtasalmi.

11. Pohjois-Savo

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Kangaslampi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vehmersalmi, Vesanto, Vieremä.


2 §
Voimaantulo

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2002.

3 §
Valitusosoitus

Tähän päätökseen saa hakea muutosta valittamalla korkeimmalle hallinto-oikeudelle osoitettavalla ja toimitettavalla valituskirjelmällä. Valituskirjelmän on oltava korkeimman hallinto-oikeuden kirjaamossa, Unioninkatu 16, 00130 Helsinki, 30 päivän kuluessa siitä, kun päätös on saatu tiedoksi. Valituskirjelmässä on ilmoitettava valittajan nimi, kotikunta ja yhteystiedot sekä valituksen kohteena oleva päätös, päätökseen haettava muutos ja haettavan muutoksen perusteet.

Helsingissä 15 päivänä kesäkuuta 2000

Alue- ja kuntaministeri
Martti Korhonen

Ylitarkastaja
Teemu Eriksson

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.