58/2000

Annettu Helsingissä 20 päivänä tammikuuta 2000

Sisäasiainministeriön poliisimääräys eräistä liikkumis- ja oleskelukielloista

Sisäasiainministeriö on 7 päivänä huhtikuuta 1995 annetun poliisilain (493/1995) 52 §:n nojalla päättänyt antaa seuraavan poliisimääräyksen.

1 §
Liikkumis- ja oleskelukielto

Liikkuminen ja oleskelu Etelä-Suomen läänissä Lohjan kaupungissa Ojamon kaivoslammen alueella ilman Innofocus Länsi-Uudenmaan aikuiskoulutuskeskuksen; Meriturva, Merenkulun turvallisuuskoulutuskeskuksen ja Lohjan kalastusalueen yhteisesti myöntämää kirjallista lupaa on kielletty karttaliitteessä osoitetulla alueella. Karttaliite on nähtävillä sisäasiainministeriön kirjaamossa ja Innofocus Länsi-Uudenmaan aikuiskoulutuskeskuksen toimistossa osoitteessa Ojakkalantie 2, 03100 Nummela.

Mitä edellä määrätään, ei koske viranomaisten säädettyjen tehtäviensä vuoksi tarpeellista liikkumista ja oleskelua eikä Lohjan kaupungin kanssa tehdyn vuokrasopimuksen ehtojen mukaista palolaitoksen oikeutta käyttää aluetta.

2 §
Määräyksen kattavan alueen merkitseminen

Liikkumis- ja oleskelukiellon saajan on aidattava karttaliitteessä osoitettu rajoituksen alainen alue sekä merkittävä aita kieltoa ja sen rikkomisesta aiheutuvaa sakkorangaistusta osoittavin tauluin tai merkein.

3 §
Kiellon päättyminen

Vuokrasuhteen päättyessä taikka 1 §:ssä mainittujen tahojen muuttaessaan toimintaansa siten, ettei liikkumis- ja oleskelukielto enää ole tarpeellinen, alueen vuokranneen Innofocous, Länsi-Uudenmaan aikuiskoulutuskeskuksen tulee poistaa kieltoa osoittavat taulut ja merkit sekä ilmoittaa muutoksesta viipymättä sisäasiainministeriölle.

4 §
Rangaistussäännös

Tämän poliisimääräyksen mukaisen liikkumis- ja oleskelukiellon rikkomisesta voidaan tuomita enintään viiteenkymmeneen päiväsakkoon siten kuin poliisilain 52 §:ssä säädetään.

5 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2000.

Helsingissä 20 päivänä tammikuuta 2000

Sisäasiainministeri
Kari Häkämies

Poliisitarkastaja
Hannu Hannula

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.