482/1999

Annettu Helsingissä 30 päivänä maaliskuuta 1999

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös käymisteitse valmistetun enintään 13 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävän alkoholijuoman myyntipaikasta ja myyntitoiminnasta annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen 2 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

muuttanut käymisteitse valmistetun enintään 13 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävän alkoholijuoman myyntipaikasta ja myyntitoiminnasta 7 päivänä kesäkuuta 1995 annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (852/1995) 2 §:n seuraavasti:

2 §
Yleiset ehdot

Lupa alkoholilain 14 §:n 2 momentissa tarkoitettuun vähittäismyyntiin voidaan myöntää ainoastaan sellaiselle tilaviinin tai sahdin valmistajalle, jonka valmistus- ja myyntitoiminta on osa alueen maaseutuelinkeinoja.

Tilaviinin tai sahdin valmistusluvan haltijalla voi olla ainoastaan yhteen vähittäismyyntipaikkaan oikeuttava vähittäismyyntilupa.


Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä huhtikuuta 1999.

Tämän päätöksen tullessa voimaan vireillä olevaan asiaan sovelletaan sitä.

Helsingissä 30 päivänä maaliskuuta 1999

Ministeri
Terttu Huttu-Juntunen

Hallitussihteeri
Pentti Wavela

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.