377/1999

Annettu Helsingissä 26 päivänä maaliskuuta 1999

Asetus opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun asetuksen 8 §:n muuttamisesta

Opetusministerin esittelystä

muutetaan opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta 6 päivänä marraskuuta 1998 annetun asetuksen (806/1998) 8 §:n 1 momentin 1 kohta seuraavasti:

8 §
Ammatillisen koulutuksen yksikköhintojen laskeminen

Opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain 19 §:ssä tarkoitetut ammatillisen koulutuksen koulutusalakohtaiset yksikköhinnat ovat korkeammat kuin yksikköhinnat muussa saman koulutusalan koulutuksessa seuraavasti:

1) luonnonvara-alalla metsätalouden perustutkintoon johtavassa koulutuksessa 40 prosenttia, maatilatalouden perustutkintoon (he- vostalouden laajat suuntautumisopinnot) johtavassa koulutuksessa 50 prosenttia ja metsäkoneenkuljettajan koulutuksessa 90 prosenttia;Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1999. Asetusta sovelletaan vuoden 1999 alusta.

Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä sen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Helsingissä 26 päivänä maaliskuuta 1999

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Ministeri
Suvi-Anne Siimes

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.