45/1999

Annettu Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 1999

Verohallituksen päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista vuonna 1999 annetun Verohallituksen päätöksen muuttamisesta

Verohallitus on

lisännyt 2 päivänä joulukuuta 1998 verovapaista matkakustannusten korvauksista vuonna 1999 antamaansa päätökseen (1113/1998) uuden 3 a ja 14 a §:n seuraavasti:

3 a §

Matkaa, jonka palkansaaja muutoin kuin 3 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla tekee työtehtäviensä hoitamiseksi tuloverolain 71 §:n 1 momentissa (1170/1998) tarkoitettuun toissijaiseen työpaikkaansa, pidetään vain 6, 7 ja 8 §:n mukaiseen matkustamiskustannusten korvaukseen ja 14 a §:n mukaiseen majoittumiskorvaukseen oikeuttavana matkana.

Edellä 1 momentissa mainittuihin matkustamiskustannusten korvauksiin oikeuttavana matkana ei pidetä toissijaisen työpaikan sijainnin vuoksi tarpeellisen erillisen majoittumispaikan ja toissijaisen työpaikan välisiä matkoja.

14 a §

Toissijaiselle työpaikalle tehdystä matkasta suoritettavan majoittumiskorvauksen enimmäismäärä on majoitusliikkeen antaman tositteen mukainen määrä tai muuhun luotettavaan selvitykseen perustuva kohtuullinen määrä.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 1999. Päätöstä sovelletaan toissijaiseen työpaikkaan tehtyyn matkaan tai sen osaan, joka tehdään vuonna 1999.

Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 1999

Pääjohtaja
Jukka Tammi

Ylitarkastaja
Anneli Nuoritalo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.