787/1998

Annettu Helsingissä 29 päivänä lokakuuta 1998

Puolustusministeriön päätös Suomen alueen valvonnasta ja sen alueellisen koskemattomuuden turvaamisesta annetussa asetuksessa tarkoitettujen lupa-asioiden käsittelemisestä ja ratkaisemisesta annetun puolustusministeriön päätöksen muuttamisesta

Puolustusministeriö on

lisännyt Suomen alueen valvonnasta ja sen alueellisen koskemattomuuden turvaamisesta annetussa asetuksessa tarkoitettujen lupa-asioiden käsittelemisestä ja ratkaisemisesta 22 päivänä huhtikuuta 1994 annettuun puolustusministeriön päätökseen (292/1994) uuden 2 a §:n seuraavasti:

2 a §

Edellä 1 pykälässä mainitun asetuksen 14 a §:ssä tarkoitettu lupa voidaan myöntää Euroopan unionin jäsenvaltion valtionilma-alukselle henkilö- ja huoltokuljetuksia varten.

Lupaa koskeva hakemus on jätettävä viimeistään 12 työpäivää ennen ilma-aluksen suunniteltua ensimmäistä Suomen alueelle saapumista.

Hakemuksessa on ilmoitettava lennon tarkoitus ja ilma-aluksen kansallisuus, omistaja, laatu, tyyppi- ja muut tunnusmerkit, rekisteritunnus, suunnistus- ja radiovarustus, sekä aika, jolle lupaa haetaan.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1998.

Helsingissä 29 päivänä lokakuuta 1998

Puolustusministeri
Anneli Taina

Vanhempi hallitussihteeri
Timo Turkki

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.