834/1997

Annettu Helsingissä 29 päivänä elokuuta 1997

Asetus Suomen ympäristökeskuksesta annetun asetuksen muuttamisesta

Ympäristöministerin esittelystä muutetaan Suomen ympäristökeskuksesta 24 päivänä tammikuuta 1995 annetun asetuksen (56/1995) 7 § ja 8 §:n 1 momentti seuraavasti:

7 §
Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena on:

1) pääjohtajalla ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys Suomen ympäristökeskuksen toimialaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus,

2) tutkimusjohtajalla tohtorin tutkinto, tieteellinen perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin ja käytännössä osoitettu johtamistaito; sekä

3) kehitysjohtajalla ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin ja käytännössä osoitettu johtamistaito.

8 §
Virkojen täyttäminen ja muun henkilökunnan ottaminen

Pääjohtajan nimittää tasavallan presidentti valtioneuvoston esityksestä. Tutkimusjohtajan ja kehitysjohtajan nimittää ympäristöministeriö Suomen ympäristökeskuksen esityksestä. Ennen esittelyä on asiasta pyydettävä maa- ja metsätalousministeriön lausunto.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1997.

Täytettäessä virkaa, joka on julistettu haettavaksi tai jonka avoinna olemisesta on ilmoitettu ennen tämän asetuksen voimaantuloa, noudatetaan tämän asetuksen 7 §:n ja 8 §:n 1 momentin säännöksiä sellaisina kuin ne ovat olleet voimassa tämän asetuksen voimaan tullessa.

Helsingissä 29 päivänä elokuuta 1997

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Ympäristöministeri
Pekka Haavisto

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.