211/1997

Annettu Helsingissä 12 päivänä maaliskuuta 1997

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätös sähköverkkotoiminnan tunnuslukujen julkaisemisesta ja ilmoittamisesta sähkö-markkinaviranomaiselle annetun kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksenliitteiden muuttamisesta

Kauppa- ja teollisuusministeriö on

muuttanut sähköverkkotoiminnan tunnuslukujen julkaisemisesta ja ilmoittamisesta sähkömarkkinaviranomaiselle 20 päivänä joulukuuta 1995 annetun kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen (1637/1995) 1 §:ssä tarkoitetut liitteet 1 ja 2 oheisten liitteiden mukaisesti.


Tämä päätös tulee voimaan 24 päivänä maaliskuuta 1997. Vuotta 1996 koskevat tunnusluvut on ilmoitettava tämän päätöksen mukaisesti. Muut kuin vahvistetun tilinpäätöksen perusteella lasketut tunnusluvut tulee ilmoittaa Sähkömarkkinakeskukselle ensimmäisen kerran vuoden 1997 huhtikuun loppuun mennessä.

Helsingissä 12 päivänä maaliskuuta 1997

Kauppa- ja teollisuusministeri
Antti Kalliomäki

Neuvotteleva virkamies
Arto Lepistö

Liite 1

Jakeluverkkotoimintaa koskevat tunnusluvut, niiden laskentakaavat ja -ohjeet

Liite 2

Muuta sähköverkkotoimintaa kuin jakeluverkkotoimintaa koskevat tunnusluvut, niiden laskentakaavat ja -ohjeet

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.