375/1996

Annettu Helsingissä 30 päivänä toukokuuta 1996

Valtioneuvoston päätös eräistä maa- ja puutarhataloustuottajille vuodelta 1995 maksettavista tuista annetun valtioneuvoston päätöksen 9 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on maa- ja metsätalousministeriön esittelystä

muuttanut eräistä maa- ja puutarhataloustuottajille vuodelta 1995 maksettavista tuista 15 päivänä joulukuuta 1994 antamansa valtioneuvoston päätöksen (1258/94) 9 §:n 5 momentin seuraavasti:

9 §
Hehtaarituen määrä

Avomaan puutarhatuottajille tukea maksetaan siten, että tuen kokonaismäärä on juurestuotannolle enintään 18 miljoonaa markkaa, muulle avomaan vihannestuotannolle enintään 30 miljoonaa markkaa, marjantuotannolle enintään 15 miljoonaa markkaa ja omenantuotannolle enintään 2 miljoonaa markkaa. Jos hyväksyttävien hakemusten perusteella laskettava tukimäärä ylittää edellä olevan enimmäismarkkamäärän, maa- ja metsätalousministeriö päättää tuen suhteellisesta alentamisesta tuoteryhmittäin.


Tämä päätös tulee voimaan 5 päivänä kesäkuuta 1996.

Helsingissä 30 päivänä toukokuuta 1996

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Vanhempi hallitussihteeri
Heikki Koponen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.