1729/1995

Annettu Helsingissä 28 päivänä joulukuuta 1995

Valtioneuvoston päätös saamelaisasiain neuvottelukunnasta annetun valtioneuvoston päätöksen 2 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on oikeusministeriön esittelystä

muuttanut saamelaisasiain neuvottelukunnasta 26 päivänä maaliskuuta 1987 annetun valtioneuvoston päätöksen (367/87) 2 §:n 2 momentin, sellaisena kuin se on 28 päivänä joulukuuta 1994 annetussa valtioneuvoston päätöksessä (1535/94), seuraavasti:

2  §

Neuvottelukunnassa on puheenjohtajana Lapin läänin maaherra sekä kaksitoista jäsentä, joista kullakin on henkilökohtainen varajäsen. Jäsenistä yksi edustaa oikeusministeriötä, yksi opetusministeriötä, yksi maa- ja metsätalousministeriötä, yksi sisäasiainministeriötä, yksi työministeriötä ja yksi ympäristöministeriötä. Saamelaiskäräjät nimittää neuvottelukuntaan kuusi jäsentä.Tämä päätös tulee voimaan 31 päivänä joulukuuta 1995.

Ennen tämän päätöksen voimaantuloa asetetun neuvottelukunnan toimikausi jatkuu 31 päivään maaliskuuta 1996. Uusi neuvottelukunta asetetaan 1 päivänä huhtikuuta 1996 alkavaksi nelivuotiskaudeksi.

Helsingissä 28 päivänä joulukuuta 1995

Oikeusministeri
Sauli Niinistö

Vanhempi hallitussihteeri
Markku Kuusela

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.