1724/1995

Annettu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1995

Puolustusministeriön päätös sota-alusten ja eräiden muiden alusten valoista ja merkkikuvioista annetun asetuksen täytäntöönpanosta ja soveltamisesta annetun puolustusministeriön päätöksen muuttamisesta

Puolustusministeriö on:

lisännyt sota-alusten ja eräiden muiden alusten valoista ja merkkikuvioista annetun asetuk- sen täytäntöönpanosta ja soveltamisesta 2 päivänä joulukuuta 1988 annettuun puolustusministeriön päätökseen (1044/88) uuden 2 a §:n seuraavasti:

2 a  §

Sotilaalliseen tarkoitukseen käytettävä puolustusvoimien lautta voidaan varustaa ympäri näköpiirin näkyvällä oranssinvärisellä vilkulla, joka korvaa lautan päivämerkit.

Alle 50 metrin lautan mastovalo voidaan sijoittaa muualle kuin lautan pitkittäiskeskiviivalle ja lautan mastovalo ja perävalo korvata ympäri näköpiirin näkyvällä valkoisella valolla.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1996.

Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1995

Puolustusministeri
Anneli Taina

Vanhempi hallitussihteeri
Seppo Kipinoinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.