1610/1995

Annettu Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 1995

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös työntekijäin työeläkemaksun ja työttömyysvakuutusmaksun huomioon ottamisesta sairausvakuutusjärjestelmän mukaisissa päivärahoissa ja kuntoutusrahalain mukaisissa kuntoutusrahoissa

Sosiaali- ja terveysministeriö on työntekijäin työeläkemaksun ja työttömyysvakuutusmaksun huomioon ottamisesta eräissä päivärahoissa 18 päivänä joulukuuta 1995 annetun lain (1501/95) 2 §:n nojalla päättänyt:

1  §

Sairausvakuutuslain 16 §:ssä ja sairausvakuutusasetuksen 8 §:ssä tarkoitetuista verotuksessa todetuista tai sairausvakuutusasetuksen 10 §:n mukaisesti selvitetyistä työ- ja virkasuhteessa saaduista työtuloista vähennetään 4,5 prosenttia.

Kuntoutusrahalain 14 §:n mukaan työtulojen perusteella määrätystä kuntoutusrahasta, joka on alkanut ennen 1 päivää tammikuuta1996, vähennetään 4,5 prosenttia. Vähennystä kuntoutusrahasta ei kuitenkaan tehdä, jos kuntoutusrahan suuruus on määrätty sairausvakuutusasetuksen 10 §:n mukaisesti selvitettyjen työtulojen perusteella.

2  §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1996.

Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 1995

Sosiaali- ja terveysministeri
Sinikka Mönkäre

Hallitusneuvos toimistopäällikkönä
Tuulikki Haikarainen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.