1423/1995

Annettu Helsingissä 12 päivänä joulukuuta 1995

Maa- ja metsätalousministeriön päätös siirtymäkauden tuen maksamisesta kalanviljelyelinkeinolle annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen 7 §:n muuttamisesta

Maa- ja metsätalousminsteriö on muuttanut siirtymäkauden tuen maksamisesta kalanviljelyelinkeinolle 10 päivänä marraskuuta 1995 antamansa päätöksen (1276/95) 7 §:n seuraavasti:

7  §

Takaisin perittävälle tuelle on maksettava vuotuinen korko, joka vastaa korkolain (633/82) 3 §:n 2 momentissa tarkoitettua Suomen Pankin vahvistaman viitekoron suuruista korkoa lisättynä kolmella prosenttiyksiköllä. Jollei palautettavaa määrää maksetaasetettuna eräpäivänä, sille on maksettava korkolain 4 §:n 3 momentin mukaista viivästyskorkoa.


Tämä päätös tulee voimaan 18 päivänäjoulukuuta 1995.

Helsingissä 12 päivänä joulukuuta 1995

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Kalastusneuvos
Markku Aro

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.