1433/1994

Annettu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1994

Liikenneministeriön päätös paineilmajarruilla varustettujen autojen ja niihin kytkettävien perävaunujen jarrulaitteista annetun liikenneministeriön päätöksen 97 §:n muuttamisesta

Liikenneministeriö on

muuttanut paineilmajarruilla varustettujen autojen ja niihin kytkettävien perävaunujen jarrulaitteista 29 päivänä kesäkuuta 1992 annetun liikenneministeriön päätöksen (631/90) 97 §:n 5 momentin johdantokappaleen sellaisena kun se on 18 päivänä maaliskuuta 1992 annetulla päätöksessä (246/92) seuraavasti:

97 §
Voimaantulo

5. Perävaunussa ja perävaunun vetoon käytettävässä kuorma-autossa, joiden sallittuja painoja korotetaan, sekä vuoden 1995 vuosikatsastukseen mennessä sellaisessa perävaunussa ja vetoautona käytettävässä kuorma-autossa, joiden jarrujärjestelmä ei vastaa tämän päätöksen vaatimuksia, tulee jarrujärjestelmä muuttaa seuraavasti:Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1995.

Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1994

Liikenneministeri
Ole Norrback

Apulaisosastopäällikkö
Reino Lampinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.