1133/1994

Annettu Helsingissä 9 päivänä joulukuuta 1994

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös tupakkatuotteiden vähittäismyyntipakkausten merkinnöistä sekä tervan ja nikotiinin mittausmenetelmistä annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

muuttanut tupakkatuotteiden vähittäismyyntipakkausten merkinnöistä sekä tervan ja nikotiinin mittausmenetelmistä annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (1504/92) 4 §:n 3 momentin seuraavasti:

4 §

Ilmoitus savukkeiden sisältämän tervan ja nikotiinin määrästä tulee toimittaa sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskukselle kalenterivuosittain joulukuussa vastaavien laadunvalvontatutkimusten perusteella saatujen mittaustulosten mukaisena. Ilmoitukseen on liitettävä päteväksi todetun laboratorion laadunvalvontakierrosten perusteella antamat todistukset suoritetuista mittauksista ja niiden tuloksista.


Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä joulukuuta 1994.

Helsingissä 9 päivänä joulukuuta 1994

Sosiaali- ja terveysministeri
Jorma Huuhtanen

Nuorempi hallitussihteeri
Liisa Katajamäki

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.