1029/1994

Annettu Helsingissä 23 päivänä marraskuuta 1994

Liikenneministeriön päätös liikenneopettajantutkinnosta annetun liikenneministeriön päätöksen muuttamisesta

Liikenneministeriö on

muuttanut liikenneopettajantutkinnosta 26 päivänä syyskuuta 1990 annetun liikenneministeriön päätöksen (887/90) 3 §:n 1 momentin ja 4 §:n 2 momentin sekä

lisännyt päätöksen 4 §:ään uuden 3 momentin seuraavasti:

3 §

Pääsyvaatimuksista liikenneopettajakoulutukseen sekä opiskelijavalinnan ja arvioinnin perusteista päättää opetushallitus. Opetushallitus vahvistaa myös liikenneopettajakoulutuksessa käytettävät opetussuunnitelmat.


4 §

Lautakuntaan kuuluu enintään viisi jäsentä ja viisi varajäsentä. Yksi jäsenistä ja yksi varajäsenistä määrätään opetushallituksen esityksestä. Liikenneministeriö määrää yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

Lautakunta on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on saapuvilla.


Tämä päätös tulee voimaan 25 päivänä marraskuuta 1994.

Helsingissä 23 päivänä marraskuuta 1994

Liikenneministeri
Ole Norrback

Toimistopäällikkö
Jarmo Hirsto

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.