877/1994

Annettu Helsingissä 7 päivänä lokakuuta 1994

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös kemikaalilain nojalla sosiaali- ja terveysministeriölle perittävistä maksuista annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

lisännyt kemikaalilain nojalla sosiaali- ja terveysministeriölle perittävistä maksuista 30 päivänä joulukuuta 1993 annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (1643/93) 2 §:ään uuden 3 momentin ja 5 §:ään uuden 3 momentin seuraavasti:

2 §

Sosiaali- ja terveysministeriön uusien aineiden ilmoitusmenettelystä annetun päätöksen 5 a §:n (876/94) mukaisen polymeereja koskevan suppean ilmoituksen käsittelystä peritään 1 100 markkaa tai 3 400 markkaa ilmoituksen laajuudesta riippuen.

5 §

Sosiaali- ja terveysministeriö perii 500 markkaa päätöksistä, jotka koskevat kemikaalilain 57 §:n mukaisen valtuutetun testauslaboratorion hyväksymistä.


Tämä päätös tulee voimaan 17 päivänä lokakuuta 1994.

Helsingissä 7 päivänä lokakuuta 1994

Sosiaali- ja terveysministeri
Jorma Huuhtanen

Ylitarkastaja
Katariina Ruuth-Rautalahti

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.