849/1994

Annettu Helsingissä 29 päivänä syyskuuta 1994

Valtioneuvoston päätös ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen toiminta-avustuksen perusteista annetun valtioneuvoston päätöksen 2 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on opetusministeriön esittelystä muuttanut ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen toiminta-avustuksen perusteista 8 päivänä marraskuuta 1990 annetun valtioneuvoston päätöksen (982/90) 2 §:n, sellaisena kuin se on 23 päivänä syyskuuta 1993 annetussa valtioneuvoston päätöksessä (836/93), näin kuuluvaksi:

2  §

Toiminta-avustus vahvistetaan kullekin aikuiskoulutuskeskukselle seuraavaksi vuodeksi 10 prosentiksi kyseisen aikuiskoulutuskeskuksen kolmen edeltävän vuoden käyttökustannusten keskiarvosta. Keskiarvoa laskettaessa käyttökustannusten markkamäärä muutetaan laskentavuoden kustannustasoa vastaavaksi.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1994.

Helsingissä 29 päivänä syyskuuta 1994

Opetusministeri
Olli-Pekka Heinonen

Ylitarkastaja
Pekka Lampinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.