157/1994

Annettu Helsingissä 25 päivänä helmikuuta 1994

Tuontimaksuasetus

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä säädetään 30 päivänä joulukuuta 1993 annetun tuontimaksulain (1519/93) 15 §:n nojalla:

1 §

Tuontimaksulain (1519/93) 6 §:n 1 ja 3 momentin nojalla asetettujen lain liitteenä olevassa etuluettelossa tarkoitettujen tuotteiden tuontikiintiöiden jakamisesta tuojille päättää maa- ja metsätalousministeriö.

Edellä 1 momentissa tarkoitetut kiintiöt on jaettava tuojakohtaisesti tuojille annettavilla kiintiötodistuksilla.

2 §

Tuontimaksulain 6 §:n 4 momentissa tarkoitetun juuston vuotuisen 350 tonnin tuontikiintiön ja 5 momentissa tarkoitetun riistatuotteiden vuotuisen 70 tonnin tuontikiintiön jakamisesta päättää tullihallitus.

Edellä 1 momentissa tarkoitetut kiintiöt on jaettava siten, että tuotteet sisältyvät kiintiöihin päiväkohtaisesti siinä järjestyksessä kuin tuotteita koskeva luovutusmääräys on annettu.

3 §

Kiintiöiden jakoon liittyvästä hakemusmenettelystä antaa tarvittaessa tarkempia määräyksiä 1 §:n osalta maa- ja metsätalousministeriö ja 2 §:n osalta tullihallitus.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1994.

Helsingissä 25 päivänä helmikuuta 1994

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Maa- ja metsätalousministeri
Martti Pura

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.