1638/1993

Annettu Helsingissä 23 päivänä joulukuuta 1993

Opetusministeriön päätös ulkomailla toimivien peruskoulua vastaavien yksityiskoulujen yksikköhintojen määräämisperusteista

Opetusministeriö on ulkomailla toimivasta peruskoulua vastaavasta yksityiskoulusta 29 päivänä toukokuuta 1981 annetun lain (379/81) 5 §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 22 päivänä joulukuuta 1993 annetussa laissa (1458/93), päättänyt:

1 §

Espanjassa ja Venäjällä sijaitsevan peruskoulua vastaavan yksityiskoulun yksikköhinnaksi määrätään valtioneuvoston opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (705/92) 10 §:n nojalla peruskoulun oppilasta kohti vahvistama yksikköhintojen keskimääräinen markkamäärä.

Belgiassa, Japanissa, Senegalissa ja Vietnamissa sijaitsevan koulun yksikköhinnaksi määrätään 1 momentissa tarkoitettu markkamäärä korotettuna 20 prosentilla.

Boliviassa, Israelissa, Keniassa, Tansaniassa ja Thaimaassa sijaisevan koulun yksikköhinnaksi määrätään 1 momentissa tarkoitettu markkamäärä alennettuna 20 prosentilla.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1994.

Helsingissä 23 päivänä joulukuuta 1993

Opetusministeri
Riitta Uosukainen

Neuvotteleva virkamies
Jouko Könnölä

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.