1629/1993

Annettu Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 1993

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös eräiden eläkekassojen valvontaa koskevien tehtävien siirtämisestä eläketurvakeskukselle annetun sosiaali- ja terveysministeriö. päätöksen muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

muuttanut eräiden eläkekassojen valvontaa koskevien tehtävien siirtämisestä eläketurvakeskukselle 23 päivänä joulukuuta 1992 annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (1495/92) 1 §:n seuraavasti:

1 §

Eläketurvakeskukselle siirretään tarkastusten suorittaminen työntekijäin eläkelain (395/61) ja yrittäjien eläkelain (468/69) mukaista toimintaa yksinomaan taikka muun toiminnan ohella harjoittavissa eläkekassoissa. Eläketurvakeskuksen on valvottava tässä pykälässä tarkoitettujen eläkekassojen toimintaa siltä osin kuin tarkastukset ja valvonta liittyvät työntekijäin eläkelain ja yrittäjien eläkelain mukaiseen toimintaan.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1994.

Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 1993

Sosiaali- ja terveysministeri
Jorma Huuhtanen

Ylitarkastaja
Juhani Turunen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.