836/1993

Annettu Helsingissä 23 päivänä syyskuuta 1993

Valtioneuvoston päätös ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen toiminta-avustuksen perusteista annetun valtioneuvoston päätöksen 2 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on opetusministeriön esittelystä muuttanut ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen toiminta-avustuksen perusteista 8 päivänä marraskuuta 1990 annetun valtioneuvoston päätöksen (982/90) 2 §:n, sellaisena kuin se on 10 päivänä syyskuuta 1992 annetussa valtioneuvoston päätöksessä (862/92), näin kuuluvaksi:

2 §

Toiminta-avustus vahvistetaan kullekin aikuiskoulutuskeskukselle seuraavaksi vuodeksi 15 prosentiksi kyseisen aikuiskoulutuskeskuksen kolmen edeltävän vuoden käyttökustannusten keskiarvosta. Keskiarvoa laskettaessa käyttökustannusten markkamäärä muutetaan laskentavuoden kustannustasoa vastaavaksi.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1993.

Helsingissä 23 päivänä syyskuuta 1993

Opetusministeri
Riitta Uosukainen

Ylitarkastaja
Pekka Lampinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.