830/1993

Annetu Helsingissä 6 päivänä syyskuuta 1993

Maa- ja metsätalousministeriön päätös turkiseläintarhaukselle asetettavista eläinsuojeluvaatimuksista annetun maa- ja metsätalous- ministeriön päätöksen 3 §:n muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriö on muuttanut turkiseläintarhaukselle asetettavista eläinsuojeluvaatimuksista 2 päivänä syyskuuta 1985 antamansa päätöksen (757/85) 3 §:n seuraavasti:

3 §

Tarha-alue on aidattava. Minkki-, hilleri-, supikoira- tai kettutarhaa ei kuitenkaan tarvitse aidata, jos eläinten irtipääsy on estetty eristämällä varjotalot verkolla, laudalla tai muulla varmalla tavalla.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1993.

Ennen 1 päivänä marraskuuta 1985 toiminnassa olleiden turkistarhojen osalta sovelletaan turkiseläintarhaukselle asetettavista eläinsuojeluvaatimuksista annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen 12 §:n 3 momentin siirtymäaikamääräyksiä.

Helsimgissä 6 päivänä syyskuuta 1993

Maa- ja metsätalousministeri
Martti Pura

Ylitarkastaja
Pirkko Skutnabb

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.