638/1993

Annettu Helsingissä 16 päivänä kesäkuuta 1993

Opetusministeriön päätös korkeakoulujen eräistä suoritteista perittävistä maksuista annetun opetusministeriön päätöksen 2 §:n muuttamisesta

Opetusministeriö on lisännyt korkeakoulujen eräistä suoritteista perittävistä maksuista 25 päivänä helmikuuta 1993 antamansa päätöksen (81/93) 2 §:ään uuden 3 momentin seuraavasti:

2 §

Vastaavuustodistus, jonka opettajankoulutusyksikkö antaa kasvatustieteellisistä tutkinnoista ja opinnoista annetun asetuksen 40 §:n 4 momentin (365/93) nojalla, ja opettajankoulutusyksikön vastaavuustodistusta koskevaan hakemukseen antama hylkäävä päätös ovat maksullisia julkisoikeudellisia suoritteita. Korkeakoulu perii hakijalta vastaavuustodistuksesta ja sitä koskevaan hakemukseen annetusta hylkäävästä päätöksestä 750 markan maksun.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 1993.

Helsingissä 16 päivänä kesäkuuta 1993

Opetusministeri
Riitta Uosukainen

Neuvotteleva virkamies
Veikko Wilenius

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.