264/1993

Annettu Helsingissä 12 päivänä maaliskuuta 1993

Sisäasiainministeriön päätös poliisin virkapuvusta ja aseistuksesta annetun sisäasiainministeriön päätöksen muuttamisesta

Sisäasiainministeriö on muuttanut poliisin virkapuvusta ja aseistuksesta 2 päivänä helmikuuta 1983 antamansa päätöksen (133/83) 25 §:n 1 momentin sekä lisännyt päätökseen uuden 7 a §:n seuraavasti:

7 a §
Neulepusero

Väri ja kangas: tummansininen fleece.

Malli: lantiopituinen, väljä pusero, jossa on kaulushalkio nepparikiinnityksellä. Helmassa ja hihansuissa on kuminauhat. Hihoissa on kyynärpaikat ja vasemmalla puolella on vetoketjullinen rintatasku.

Napit: vaakunanapit ja nepparit.

Neulepuserossa käytetään samanlaisia ja samalla tavoin kiinnitettyjä olkalaattoja kuin kenttäpuserossa.

25 §
Kenttäpuserossa, paitapuserossa, neulepuserossa, erityispuvussa ja kenttätakissa käytettävät merkit

Kenttäpuseron, paitapuseron, neulepuseron, erityispuvun ja kenttätakin olkalaatoissa on virka-asemaa osoittavat merkit ilman kirkkaansinistä pohjalaattaa. Päällystöllä on virka-asemaa osoittavien merkkien yläpuolella olkaleijonat. Kenttäpuserossa ja erityispuvussa on samanlaiset kaulusmerkit kuin virkatakissa.Tämä päätös tulee voimaan 22 päivänä maaliskuuta 1993.

Helsingissä 12 päivänä maaliskuuta 1993

Sisäasiainministeri
Mauri Pekkarinen

Vs. tarkastaja
Ari Myöhänen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.