201/1993

Annettu Helsingissä 19 päivänä helmikuuta 1993

Asetus metsäalan palkkatilastolautakunnasta annetun asetuksen 2 §:n muuttamisesta

Työministerin esittelystä

muutetaan metsäalan palkkatilastolautakunnasta 10 päivänä tammikuuta 1992 annetun asetuksen (16/92) 2 §:n 1 ja 3 momentti seuraavasti:

2 §

Metsäalan palkkatilastolautakunnassa on puheenjohtaja ja kuusi muuta jäsentä, joista jokaisella on henkilökohtainen varajäsen. Jäsenistä ja heidän varajäsenistään yhden tulee edustaa työministeriötä ja yhden tilastokeskusta sekä kahden keskeisiä metsä- ja uittoalan työnantajajärjestöjä ja kahden vastaavia työntekijäjärjestöjä.


Jos palkkatilastolautakunnan puheenjohtaja tai muu jäsen taikka varajäsen eroaa tai kuolee kesken toimikauden, työministeriö määrää hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi samaa tahoa edustavan uuden jäsenen tai varajäsenen.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1993.

Helsingissä 19 päivänä helmikuuta 1993

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Työministeri
Ilkka Kanerva

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.