46/1993

Annettu Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 1993

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös toimeentulotukitehtävien siirtoa koskevaan kokeiluun osallistuvista kunnista

Sosiaali- ja terveysministeriö on 17 päivänä syyskuuta 1982 annetun sosiaalihuoltolain 38 f §:n 1 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 30 päivänä joulukuuta 1992 annetussa laissa (1657/92), päättänyt:

1 §

Toimeentulotukitehtävien siirtoa koskevaan kokeiluun on hyväksytty seuraavat kunnat: Alavuden kaupunki, Helsingin kaupunki, Ilomantsin kunta, Jurvan kunta, Kotkan kaupunki, Leppävirran kunta, Nakkilan kunta, Nastolan kunta, Saarijärven kaupunki, Suonenjoen kaupunki, Tampereen kaupunki, Tuusulan kunta, Vantaan kaupunki ja Ähtärin kaupunki.

Kokeiluun osallistuva kunta ja kansaneläkelaitos voivat sosiaalihuoltolain 3 a luvussa säädetyllä tavalla sopia siitä, että kansaneläkelaitos määräajan huolehtii osasta kunnalle kuuluvista toimeentulotuen antamista koskevista tehtävistä.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 28 päivänä tammikuuta 1993.

Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 1993

Sosiaali- ja terveysministeri
Jorma Huuhtanen

Ylitarkastaja
Pekka Viljanen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.