1196/1992

Annettu Helsingissä 4 päivänä joulukuuta 1992

Asetus eräisiin lämmityslaitoshankkeisiin myönnettävistä lainoista ja korkotuesta annetun asetuksen12 ja 14 §:n muuttamisesta

Ympäristöministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä

muutetaan 12 päivänä maaliskuuta 1982 eräisiin lämmityslaitoshankkeisiin myönnettävistä lainoista ja korkotuesta annetun asetuksen (194/82) 12 §:n 2 momentti ja 14 §:n 2 momentti seuraavasti:

12 §

Korkotukilaina maksetaan takaisin puolivuosittain tai vuosittain yhtä suurin lyhennysmaksuin taikka laina-ajan päättyessä yhtenä eränä.

14 §

Korkotuen määrä on neljänä ensimmäisenä lainavuotena 6 prosenttia ja neljänä seuraavana lainavuotena 3 prosenttia vuodessa laskettuna kultakin lainavuodelta korkotukilainan jäljellä olevasta pääomasta. Jos laina maksetaan takaisin laina-ajan päättyessä yhtenä eränä, korkotuen määrä lasketaan kuitenkin kuin korkotukilainaa lyhennettäisiin vuosittain yhtä suurin lyhennysmaksuin.Tämä asetus tulee voimaan 9 päivänä joulukuuta 1992.

Helsingissä 4 päivänä joulukuuta 1992

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Ministeri
Pirjo Rusanen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.