501/1992

Annettu Helsingissä 29 päivänä toukokuuta 1992

Suomen Pankin päätös valuuttalain täytäntöönpanosta annetun valtioneuvoston päätöksen soveltamisesta annetunSuomen Pankin päätöksen muuttamisesta

Suomen Pankki on 13 päivänä joulukuuta 1985 annetun valuuttalain (954/85) ja sen täytäntöönpanosta samana päivänä annetun valtioneuvoston päätöksen (955/85) nojalla

muuttanut mainitun päätöksen soveltamisesta 2 päivänä marraskuuta 1990 antamansa päätöksen (985/90) 3 luvun 1 §:n 1 momentin seuraavasti:

3 luku

Rahoituslaitosten pääomanliikkeet ja maksujen välitys ulkomaille

1 §

Talletuspankkien ja muiden luottolaitosten pääomanliikkeet vaativat Suomen Pankin valuuttapankki- tai valuuttatoimintaluvan. Hakija voi saada tämän luvan, jos Suomen Pankki on arvioinut sen riskienhallintajärjestelmät riittäviksi ja jos se täyttää Suomen Pankin toiminnan laajuudelle ja vakavaraisuudelle asettamat ehdot.Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä kesäkuuta 1992.

Helsingissä 29 päivänä toukokuuta 1992

SUOMEN PANKKI


Sirkka Hämäläinen Johtokunnan puheenjohtaja


Ele Alenius Johtokunnan jäsen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.