1681/1991

Annettu Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 1991

Valtioneuvoston päätös ammatillisen koulutuksen järjestämisestä väliaikaisesti annetun valtioneuvoston päätöksen muuttamisesta

Valtioneuvosto on opetusministeriön esittelystä

muuttanut ammatillisen koulutuksen järjestämisestä väliaikaisesti 18 päivänä elokuuta 1988 annetun valtioneuvoston päätöksen (761/88) 3 §:n 1 momentin, sellaisena kuin se on 30 päivänä marraskuuta 1989 annetussa valtioneuvoston päätöksessä (1066/89), seuraavasti:

3 §

Koulutus voidaan aloittaa lääninhallituksen luvalla sen määräämänä ajankohtana. Päätös, joka koskee toiseen oppilaitosmuotoon kuuluvaa ammatillista peruskoulutusta tai koulutusastetta, jota asianomaisessa oppilaitoksessa ei ole, on kuitenkin saatettava opetusministeriön vahvistettavaksi.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1992.

Ennen tämän päätöksen voimaantuloa voidaan ryhtyä sen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 1991

Opetusministeri
Riitta Uosukainen

Vs. vanhempi hallitussihteeri
Marjatta Lindqvist

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.