327/1991

Annettu Helsingissä 15 päivänä helmikuuta 1991

Asetus oikeuslääkeopillisten tutkimusten toimittamisesta lääkärille ja hammaslääkärille tulevasta korvauksesta annetun asetuksen 3 ja 6§:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä

muutetaan oikeuslääkeopillisten tutkimusten toimittamisesta lääkärille ja hammaslääkärille tulevasta korvauksesta 28 päivänä joulukuuta 1956 annetun asetuksen (689/56) 3§:n 2 momentti ja 6§:n 1 momentti seuraavasti:


Muusta harvinaislaatuisesta laboratoriotutkimuksesta, jota >sosiaali- ja terveyshallitus on pitänyt tarpeellisena, maksetaan sosiaali- ja terveyshallituksen hyväksymä edellä mainittuihin verrattavassa suhteessa oleva palkkio.


Ruumiinavauksista laadittujen toimituskirjojen ja laskujen lähettämisessä lääninhallitukselle on meneteltävä, niinkuin siitä on erikseen säädetty. Muun toimenpiteen osalta on molemmat toimituskirjat ja laskut annettava toimenpidettä pyytäneelle viranomaiselle, jonka tulee toimittaa laskut merkintöineen toimenpiteen suorittamisesta lääninhallitukselle.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1991.

Helsingissä 15 päivänä helmikuuta 1991

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Sosiaali- ja terveysministeri
Mauri Miettinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.