210/1991

Annettu Helsingissä 31 päivänä tammikuuta 1991

Verohallituksen päätös rahana suoritettavasta leimaverosta annetun päätöksen muuttamisesta

Verohallitus on 6 päivänä elokuuta 1943 annetun leimaverolain 70§:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 26 päivänä kesäkuuta 1987 annetussa laissa (591/87), muuttanut 16 päivänä maaliskuuta 1989 rahana suoritettavasta leimaverosta annetun verohallituksen päätöksen (288/89) 1§:n näin kuuluvaksi:

Maksettaessa leimaveroa rahana Postipankki Oy:öön, postisiirtoliikettä välittävään postitoimipaikkaan, valtiokonttoriin taikka liike-, säästö- tai osuuspankkiin on käytettävä verohallituksen vahvistamaa tilillepanokorttia.

Tilillepanokorttiin on merkittävä siinä vaaditut tiedot.


Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä helmikuuta 1991. Sitä sovelletaan päätöksen voimaantulopäivänä ja sen jälkeen tapahtuvaan leimaveron suoritukseen.

Helsingissä 31 päivänä tammikuuta 1991

Pääjohtaja
Jukka Tammi

Vs.ylitarkastaja
Jarmo Mattsson

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.