123/1991

Annettu Helsingissä 24 päivänä tammikuuta 1991

Valtioneuvoston päätös eräiden keskitetysti suoritettujen etuuksien ja korvausten perimisestä valtion liikelaitoksilta annetun valtioneuvoston päätöksen muuttamisesta

Valtioneuvosto on valtiovarainministeriön esittelystä muuttanut eräiden keskitetysti suoritettujen etuuksien ja korvausten perimisestä valtion liikelaitoksilta 13 päivänä lokakuuta 1988 antamansa päätöksen (868/88) 6§:n 1 momentin näin kuuluvaksi:

Liikelaitoksen palveluksessa olleille virkamiehille maksetut erorahat ja toistuvat korvaukset sekä liikelaitoksen palveluksessa oleville virkamiehille maksetut ammattikoulutusrahat peritään liikelaitokselta kerran vuodessa jälkikäteen.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 1991. Sitä sovelletaan etuuksiin, jotka on maksettu 1 päivänä tammikuuta 1991 tai sen jälkeen.

Helsingissä 24 päivänä tammikuuta 1991

Ministeri
Ulla Puolanne

Vt.nuorempi hallitussihteeri
Erik Strömberg

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.