1215/1990

Annettu Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1990

Asetus liikenneturvallisuusasiain neuvottelukunnasta annetun asetuksen 3 §:n muuttamisesta

Liikenneministerin esittelystä muutetaan 13 päivänä marraskuuta 1987 liikenneturvallisuusasiain neuvottelukunnasta annetun asetuksen (842/87) 3 §:n 2 momentti ja lisätään tähän pykälään uusi 3 momentti seuraavasti:

3 §
Kokoonpano

Neuvottelukunnassa tulee olla liikenneministeriön, oikeusministeriön, sisäasiainministeriön, opetusministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, ympäristöministeriön, tiehallituksen, autorekisterikeskuksen, kuntien keskusjärjestöjen, Liikenneturvan, liikennevakuutusyhdistyksen ja tienkäyttäjien edustavimpien järjestöjen sekä liikenneturvallisuustutkimuksen eri alojen edustettuina.

Jos neuvottelukunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, muu jäsen tai varajäsen eroaa tai kuolee kesken toimi kautensa, määrää liikenneministeriö hänen tilalleen uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, jäsenen tai varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1991.

Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1990

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Liikenneministeri
Ilkka Kanerva

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.