1193/1990

Annettu Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1990

Laki työntekijäin eläkelain soveltamisesta Suomen Pankin setelipainon henkilökunnan työsuhteisiin

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Suomen Pankin setelipainon muuttuessa osakeyhtiöksi Suomen Pankin setelipainon henkilökuntaan kuuluvalla tai kuuluneella henkilöllä on oikeus työntekijäin eläkelain (395/ 61) vähimmäisehtojen mukaiseen eläketurvaan työsuhteen alusta lukien. Suomen Pankin eläkesäännön tai perhe-eläkesäännön perusteella Suomen Pankin setelipainon henkilökunnalle myönnetyt eläkkeet muunnetaan työntekijäin eläkelain vähimmäisehtojen mukaista eläketurvaa vastaavalta osalta työntekijäin eläkelain mukaisiksi tämän lain voimaantulosta lukien.

2 §

Sosiaali- ja terveysministeriö antaa ohjeet työntekijäin eläkelain 12 §:n soveltamisesta 1 §:ssä tarkoitettujen työntekijäin eläkelain mukaisten eläkkeenosien kustantamiseksi.

3 §

Tämä laki tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1991.

Hallituksen esitys 257/90
Sosiaalivaliok. miet. 52/90
Suuren valiok. miet. 256/90

Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1990

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Sosiaali- ja terveysministeri
Mauri Miettinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.