914/1989

Annettu Helsingissä 13 päivänä lokakuuta 1989

Asetus työttömyyskassalain täytäntöönpanosta annetun asetuksen väliaikaisesta muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä muutetaan väliaikaisesti 2 päivänä marraskuuta 1984 työttömyyskassalain täytäntöönpanosta annetun asetuksen (743/84) 1§:n 1 momentti, 2§:n 1 momentti ja 4§ näin kuuluviksi:

1 §

Työttömyyskassan on haettava kultakin kalenterivuodelta työttömyyskassalain (603/84) 25§:ssä tarkoitettuihin työttömyyspäivärahoihin kohdistuvaa valtionosuutta sosiaali- ja terveysministeriöltä kymmenen kuukauden kuluessa kalenterivuoden päättymisestä.


2 §

Työttömyyskassan on haettava kultakin kalenterivuodelta työttömyyskassalain 26§:ssä tarkoitettuihin hallintokuluihin kohdistuvaa valtionosuutta sosiaali- ja terveysministeriöltä kymmenen kuukauden kuluessa kalenterivuoden päättymisestä.


4 §

Työttömyyskassan on haettava kultakin kalenterivuodelta työttömyyspäivärahoihin ja hallintokuluihin kohdistuvaa tukimaksua kymmenen kuukauden kuluessa kalenterivuoden päättymisestä työttömyyskassojen keskuskassalta. Hakemukset on toimitettava sosiaali- ja terveysministeriölle. Ministeriön tulee ratkaistuaan valtionosuutta koskevan hakemuksen ilmoittaa keskuskassalle työttömyyskassalle myönnetyn valtionosuuden määrä ja lähettää sille mainittu hakemus tukimaksun vahvistamista varten.


Tämä asetus tulee voimaan 18 päivänä lokakuuta 1989 ja on voimassa vuoden 1989 loppuun. Asetusta sovelletaan vuoden 1988 valtionosuutta ja tukimaksua koskeviin hakemuksiin.

Helsingissä 13 päivänä lokakuuta 1989

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Tarja Halonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.