769/1989

Annettu Helsingissä 1 päivänä syyskuuta 1989

Asetus ulkoasiainhallinnosta annetun asetuksen muuttamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä muutetaan ulkoasiainhallinnosta 31 päivänä joulukuuta 1986 annetun asetuksen (1069/86) 20§, sellaisena kuin se on 22 päivänä huhtikuuta 1988 annetussa asetuksessa (360/88), näin kuuluvaksi:

20 §

Suomella on kaksi lähetetyn konsulin virastoa Amerikan Yhdysvalloissa, yksi Brasiliassa, kaksi Espanjassa, yksi Ruotsissa, kaksi Saksan Liittotasavallassa, yksi Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitossa ja yksi Berliinissä (läntiset sektorit) sekä kunniakonsulin virastoja niissä valtioissa, joihin sellaisia on katsottu tarpeelliseksi perustaa.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1989.

Tällä asetuksella lakkautetaan Espanjassa (Barcelona) oleva Suomen kunniapääkonsulinvirasto 1 päivästä lokakuuta 1989 lukien.

Ennen tämän asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Helsingissä 1 päivänä syyskuuta 1989

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ulkoasiainministeri
Pertti Paasio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.