129/1989

Annettu Helsingissä 26 päivänä tammikuuta 1989

Verohallituksen päätös uudelleen maksuunpannun ennakon kantamisesta

Verohallitus on 1 päivänä joulukuuta 1978 annetun ennakkoperintäasetuksen (904/78) 50§:n 2 momentin nojalla määrännyt:

1 §

Jos ennakkoa on ennakkoperintälain 46§:n nojalla alennettu, kannetaan alennettu ennakko vähennettynä ennakon erääntyneiden erien määrällä keskenään yhtä suurissa erissä. Erät kannetaan samoina kantokuukausina kuin ne ennen ennakon alentamista oli määrätty kannettavaksi.

2 §

Jos 1§:ssä tarkoitetulla tavalla kannettavaksi määrätty ennakko on enintään 800 mk, se >kannetaan 1§:stä poiketen yhtenä eränä, ennakon muuttamista toiseksi seuraavana kalenterikuukautena viimeistään saman kalenterivuoden aikana.

3 §

Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä helmikuuta 1989 ja sillä kumotaan verohallituksen 8 päivänä helmikuuta 1979 antama päätös (203/79). Päätöstä sovelletaan voimaantulopäivänä tai sen jälkeen tehtäviin muutoksiin.

Helsingissä 26 päivänä tammikuuta 1989

Pääjohtaja
Lauri Honkavaara

Ylitarkastaja
Mirjami Laitinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.